Contact

Aanmelden bij P&M

Indien u zich wilt aanmelden voor een intakegesprek bij Psychotherapy & Movement verzoeken wij u een email te sturen inclusief de reden van aanmelding naar luciano@psychotherapymovement.nl. In antwoord op uw mail informeren wij u over de actuele wachttijd. Momenteel geldt er een wachttijd voor cliënten die niet in aanmerking komen voor het onderzoek naar PTSS.

Aanmelden voor intakegesprek in het kader van het PTSS onderzoek

Als uw eerdere behandelaar heeft vastgesteld dat er mogelijk sprake is van posttraumatische stressstoornis (PTSS), en u wenst deel te nemen aan ons onderzoek naar de behandeling van PTSS, dan geldt er geen wachttijd. Klik hier voor meer in informatie over het onderzoek. Herkent u zich na het lezen van de deze informatie in de beschreven klachten? En bent u geïnteresseerd in deelname aan het onderzoek waarbij zonder wachttijd het intakegesprek bij P&M kan plaatsvinden? Dan vragen wij u een email te sturen voorzien van de volgende 2 bijlagen: 1. Een scan van de verwijsbrief voorzien van de tekst “verwijzing voor specialistische GGZ”. Mocht uw huisarts twijfelen of de verwijsbrief voldoet aan de gestelde eisen, kunt u de verwijsbrief hier bijgevoegd ook uitprinten en door uw huisarts laten invullen. U weet dan zeker dat u qua wettelijke vereiste over de juiste verwijsbrief beschikt. Verwijsbrief P&M 2. Ingevuld aanmeldingsformulier voor P&M (wat u hieronder kunt downloaden)

Aanmeldingen voor schematherapie

Clientenstop. Psychotherapy & Movement werkt niet met een wachtlijst.

Aanmeldingsformulier P&M

U wordt dan op korte termijn uitgenodigd voor het intakegesprek. Hoe snel kunt u bij ons terecht? Als wij de email met de verwijsbrief en het aanmeldingsformulier hebben ontvangen informeren wij u over de actuele wachttijd. Als uw huisarts of eerdere psychotherapeut/psychiater heeft vastgesteld dat er (mogelijk) sprake is van posttraumatische stressstoornis (PTSS), en u wenst deel te nemen aan ons onderzoek naar de behandeling van PTSS, dan geldt er geen wachttijd. Klik hier voor meer informatie over het onderzoek.

Wachttijden

Kinderen en jeugdigen 0-2 weken
Cliënten PTSS onderzoek 0-1 week
Overigen aanmeldingen 1-3 weken

 

Overige vragen

Voor vragen kunt u een mail sturen naar info@psychotherapymovement.nl of u kunt uw vraag hier invullen in onderstaand formulier.

Telefonische bereikbaarheid van Psychotherapy & Movement

Bij vragen verzoeken wij u deze per email of bovenstaand formulier te stellen. Indien u dat wenst kunt u telefonisch contact opnemen op 020-5285231. Op dit nummer zijn wij tevens bereikbaar voor intercollegiaal overleg. P&M is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00u. P&M heeft geen 24-uurs bereikbaarheid; tevens is onze praktijk niet ingesteld op de behandeling van spoedgevallen. In geval van spoed raden wij aan contact op te nemen met uw huisarts of de huisartsenpost, tenzij u met uw behandelaar andere afspraken hebt gemaakt.

Perscontactpersoon

Pers kan contact opnemen met directeur zorg drs. Paula de Jong. Zij is uitsluitend in eerste instantie per email te bereiken voor vragen op: paula@psychotherapymovement.nl